ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η KIKO MILANO ιδρύθηκε και ιδρύθηκε το 1997 από τον Percassi.Είναι μια ιταλική μάρκα επαγγελματικών καλλυντικών που διαθέτει μια σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου και σώματος.

Ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία δημιουργήθηκαν για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις ομορφιάς των γυναικών κάθε ηλικίας.

Να είσαι αυτό που θέλεις να είσαι

Έτσι η KIKO συνοψίζει το όραμά του για την ομορφιά. Μέσω της εξαιρετικά ευρείας και διαφοροποιημένης γκάμας προϊόντων, η KIKO επιτρέπει σε όλους να εκφράσουν τη δική τους προσωπικότητα με ξεχωριστά προϊόντα. Μια ποικιλία χρωμάτων, εφέ και αισθήσεων, μοναδικά στην αγορά που ταιριάζουν στο στυλ, τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, τον τύπο του δέρματος και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις, σε κάθε φάση της ζωής σας.

Η ταυτότητα της KIKO βασίζεται στις αξίες

Η αποστολή μας

 

Η KIKO δεσμεύεται συνεχώς σε έναν και μόνο στόχο: να επιτρέψει σε όλες τις γυναίκες να περιποιηθούν τον εαυτό τους με τα πιο καινοτόμα καλλυντικά χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσουν μία περιουσία.

Να δοθεί σε όλους τους πελάτες της η ευκαιρία να πειραματιστούν σε όλους τους τομείς του μακιγιάζ και της περιποίησης προσώπου με αποχρώσεις υψηλής ποιότητας, συσκευασίες και φόρμουλες που είναι πάντα τάση.

Τέλος, να δημιουργηθεί μια ιδέα ομορφιάς και περιποίησης που μπορεί να ξαναγράψει τους κανόνες των καλλυντικών: η ποιότητα δεν είναι πλέον συνώνυμη με τις υψηλές τιμές. Με τη KIKO, η επαγγελματική πολυτέλεια είναι μια συναρπαστική πραγματικότητα που μπορείτε να αγγίξετε. Για κάθε προϋπολογισμό.

Handcrafted by Netsteps