Επαγγελματίες MUA & Φοιτητές

Επαγγελματίες MUA & Φοιτητές

Αποκτήστε μοναδικά προνόμια!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ KIKO MILANO ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ & ΦΟΙΤΗΤΕΣ

 

Τώρα η KIKO Milano προσφέρει μοναδικές τιμές και αποκλειστικά πακέτα σε επαγγελματίες του κλάδου Make-Up (makeup artists, αισθητικοί, κοσμητολόγοι, κομμωτές, nail artists).


Επιπλέον τα ίδια προνόμια μπορούν να έχουν και όσοι φοιτούν σε σχολή μακιγιάζ ή αντίστοιχο αντικείμενο του κλάδου. Με κύριο στόχο να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο κάθε επαγγελματία makeup artist που εξελίσσει την πορεία του ή βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του.

 

Η KIKO Milano στοχεύοντας στο να δημιουργήσει μια στενή σχέση με τους επαγγελματίες του κλάδου προσφέρει στα μέλη του προγράμματος προνομιακές τιμές, πρόσβαση σε αποκλειστικά events και σε πολλά ακόμη δώρα και εκπλήξεις!

 

Η ομάδα της KIKO Milano είναι διαθέσιμη ώστε να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στα μέλη του προγράμματος και να καθοδηγήσει κάθε ενδιαφερόμενο σε μια ολοκληρωμένη επιλογή επαγγελματικού μακιγιάζ.

 

 

Επωφεληθείτε με 15% έκτπωση σε όλα τα καταστήματα KIKO MILANO & online κάνοντας εγγραφή και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 

Συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία και έγγραφα για να αποκτήσετε την προσωπική σας κάρτα KIKO MILANO.

 

Αν επιθυμείτε να κάνετε αγορές μόνο online από το www.kikocosmetics.gr/ θα πρέπει να κάνετε Εγγραφή Μέλους και να επισυνάψετε ένα από τα παρακάτω έγγραφα (βεβαίωση φοίτησης με σφραγίδα από σχολή, πτυχίο, βεβαίωση εργοδότη, ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών).

 

Αν επιθυμείτε να κάνετε αγορές και από τα καταστήματα μας σε MEDITERRANEAN COSMOS (Θεσσαλονική), NOTOS (Pop-up Store Τσιμισκή), THE MALL ATHENS (Μαρούσι), Γλυφάδα, Πάτρα, One Salonica Outlet Mall (Θεσσαλονική) θα πρέπει να επιλέξετε έκδοση κάρτας και να επισυνάψετε μια πρόσφατη φωτογραφία σας καθώς και να επιλέξετε το κατάστημα παραλαβής της από την λίστα καταστημάτων. Η δυνατότητα αποστολής της κάρτας στην διεύθυνσή σας δεν είναι εφικτή για την ώρα.

 

(Τα αρχεία δεν θα πρέπει να ξεπερνάνε σε μέγεγθος τα 5MB)

 

*Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή μπορείτε να κάνετε αίτηση στέλνοντας τα αντίστοιχα στοιχεία & έγγραφα στο customerservice@kikocosmetics.gr

**Η εφαρμογή της έκπτωσης ισχύει σε κωδικούς προϊόντων που δεν έχουν μεγαλύτερη έκπτωση της τάξεως του 15%.

 

 

Βάλε χρώμα & ομορφιά στη ζωή σου με 15% έκπτωση σε όλα αγαπημένα σου προϊόντα ΚΙΚΟ MILANO, για να δημιουργήσεις τα νέα #KIKOTrends!

 

Όμως η ζωή δεν είναι μόνον ομορφιά,
η ζωή δεν είναι μόνο χρώμα.
Η ζωή είναι και άθληση!
Η ζωή είναι και fashion!

 

Για αυτό εμείς φροντίζουμε για εσένα και σου παρέχουμε
20% έκπτωση σε επιλεγμένα καταστήματα Puma, Under Armour & Χαραλάς.


Κάνε τώρα τις αγορές σου με την ειδικά διαμορφωμένη KIKO MILANO κάρτα και επωφελήσου από μοναδικές εκπτώσεις!

 

*Η έκπτωση ισχύει επί των αρχικών τιμών.

**Η κάρτα KIKO MILANO εκδίδεται μόνο για επαγγελματίες σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες.

 

Handcrafted by Netsteps