Τέλειες βλεφαρίδες: όλα όσα χρειάζεστε είναι ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες και ένα mascara

Ακόμα και μόνο του, το mascara (γνωστό και ως ο ήρωας κάθε μακιγιάζ ματιών) είναι ικανό να κάνει θαύματα. Μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνισή σας κάνοντάς τη ζωντανή και έντονη, ειδικά εάν χρησιμοποιείτεκαι ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων.  
Ενώ είναι αλήθεια ότι η δύναμη τουmascaraείναι πλέον παγκοσμίως αναγνωρισμένη, η επιλογή του σωστού μπορεί συχνά να φαίνεται περίπλοκη, για να μην μιλήσουμε για την διαδικασίαχρήσης ενός ειδικούψαλιδιού για καμπυλότητα των βλεφαρίδων για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος.
Τα καλά (πολύ καλά) νέα είναι ότι με λίγη βοήθεια, μπορείτε να έχετε τέλειες βλεφαρίδες πανεύκολα και να ζήσετε τις χαρές που μόνο η ονειρεμένη συλλογή των προϊόντων μακιγιάζ ματιών μπορεί να σας προσφέρει.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες για να τονίσετε την καμπύλη τους

Πρώτον, μην υποτιμάτε ποτέ τη χρησιμότητα του ψαλιδιού βλεφαρίδων, ενός εργαλείουομορφιάς με vintage γοητεία που είναι εξαιρετικά απαραίτητο για να δώσει στα μάτια σας μαγνητική εμφάνιση. 

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τους καλύτερους τρόπους χρήσης του:
- να είστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί ώστε να μην πιέσετε υπερβολικά τις βλεφαρίδες. Μπορεί να ακούγεται ασήμαντο, αλλά δεν είναι! Μην το χρησιμοποιείτε αν βιάζεστε και μην πιέζετε με πολλή δύναμη. Θέλετε οι βλεφαρίδες σας να είναι περιποιημένες και όμορφες, χωρίς να ταλαιπωρηθούν.

-Επιλέξτε ένα επαγγελματικό αξεσουάρ, μην συμβιβάζεστε με την ποιότητα. Έναψαλιδάκι από ανοξείδωτο ατσάλι με μαξιλαράκι σιλικόνης είναι αυτό που χρειάζεστε.

Το ψαλιδάκι βλεφαρίδων πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο πριν από την εφαρμογή του mascara, σε καθαρές βλεφαρίδες, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να κολλήσουν ή να κοπούν. 
PS: Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ αυτό το αξεσουάρ, θα χρειαστείτε λίγη πρακτική, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσετε πόσο απλό είναι να το χρησιμοποιείτε.

Κρατήστε το ψαλιδάκι βλεφαρίδων με τον αντίχειρα και το δείκτη σας και εισάγετε τις βλεφαρίδες σας στο άνοιγμα , φέρνοντάς το κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια (έχουμε ήδη πει απαλά, σωστά ;!) ασκήστε πίεση χωρίς να πιέσετε πολύ έντονα και κρατήστε το κλειστό για μερικά δευτερόλεπτα. 

Ελέγξτε το αποτέλεσμα και, εάν είναι απαραίτητο, επαναλάβετε τη διαδικασία . Ακούσαμε ένα "WOW", σωστά; 

Αλλάξτε το μαξιλαράκι σιλικόνης όταν αισθάνεστε ότι είναι λιγότερο αποτελεσματικό (μπορείτε να αγοράσετε ένα εφεδρικό κατά την αγορά του ψαλιδιού για τις βλεφαρίδες σας)

NEW
Eyelash Curler
Eyelash Curler
5,99 €
NEW
Pure Clean Eyes & Lips
Pure Clean Eyes & Lips
6,99 €
Βαθμολογία:
100%

Επιλογή της σωστής mascara; Πείτε μας τι βλεφαρίδες έχετε!

Έχουμε ήδη επικροτήσει το γεγονός του πόσο σημαντικό είναι έναmascara, τώρα ας δούμε πόσα είδη μάσκαρα υπάρχουν (και πόση σημασία έχει το βουρτσάκι εφαρμογής του) για να καταλήξουμε στο ποιο είναι το καλύτερο για εσάς.
Το πρώτο μυστικό για να βρείτε το καλύτερο mascara είναι να κοιτάξετε προσεκτικά τις βλεφαρίδες σας. 
Με τον καθρέφτη στο χέρι, προσπαθήστε να καταλάβετε πώς είναι οι βλεφαρίδες σας: παρακάτω, θα βρείτε μερικές συμβουλές σχετικά με τον τύπο κάθε mascaraαλλά και κάθε διαφορετικού applicator.

Ευθείες βλεφαρίδες: για να τις τονίσετε, θα πρέπει να εφαρμόσετεένα mascara και να τους δώσετε ένα καμπυλωτό αποτέλεσμα. Φυσικά, η χρήση του ψαλιδιού βλεφαρίδων πριν από την εφαρμογή mascaraείναι ιδανική - θα παρατηρήσετε τη διαφορά.
Το τέλειο applicator για εσάς; Καμπυλωτό, ελαστομερές ή με ίνες. 

Κοντές βλεφαρίδες:για να τις αναδείξετε υπέροχα, εφαρμόστε ένα mascaraμήκους (lengthening) ακολουθώντας την κλασική κίνηση ζιγκ-ζαγκ, ξεκινώντας από τη βάση και συνεχίζοντας προς τις άκρες.
Το τέλειο applicator για εσάς; Λεπτό, ίσως κωνικό. Για εξαιρετικό αποτέλεσμα επιμήκυνσης, ένα mascaraινών είναι επίσης η τέλεια επιλογή. 

Ευθείες και κοντές βλεφαρίδες: χρειάζεστε έναmascara που δίνει στις βλεφαρίδες ένα buildableαποτέλεσμα, (που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επιθυμητόαποτέλεσμα) και όγκο (volume). Εφαρμόστε πολλές φορές μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα (δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κόμπους).
Το τέλειο applicator για εσάς; Ελαστομερές. 

Απροσδιόριστες βλεφαρίδες: επιλέξτε έναmascara που δίνει στις βλεφαρίδες σας ένα αποτέλεσμα ενίσχυσης όγκου (volume) σε συνδυασμό με τον διαχωρισμό (definition).
Το τέλειο applicator για εσάς; Μίνι.

NEW
NEW LUXURIOUS LASHES EXTRA VOLUME BRUSH MASCARA
NEW LUXURIOUS LASHES EXTRA VOLUME BRUSH MASCARA
7,99 €
NEW
NEW LUXURIOUS LASHES WATERPROOF MASCARA
NEW LUXURIOUS LASHES WATERPROOF MASCARA
7,99 €
NEW
NEW VOLUME ATTRACTION
NEW VOLUME ATTRACTION
7,99 €
NEW
NEW VOLUMEYES+ MASCARA
NEW VOLUMEYES+ MASCARA
7,99 €
NEW
Volume & Definition Top Coat Mascara
Volume & Definition Top Coat Mascara
7,99 €
NEW
Extra Sculpt Volume Mascara
Extra Sculpt Volume Mascara
9,99 €
NEW
Ultra Tech + Volume And Definition Mascara
Ultra Tech + Volume And Definition Mascara
9,99 €
NEW
Ultra Tech + Volume And Curl Mascara
Ultra Tech + Volume And Curl Mascara
9,99 €
NEW
MAXI MOD MASCARA
MAXI MOD MASCARA
9,99 €
Βαθμολογία:
100%

Handcrafted by Netsteps