Πολύχρωμα νύχια: ιδέες και συμβουλές για ένα δημιουργικό και μοντέρνο μανικιούρ

Υψώστε το χέρι σας, μπροστά από έναν καταρράκτη δεκάδων χρωμάτων, δεν είχατε ποτέ καμία αμφιβολία για το ποια να επιλέξετε; Ευτυχώς, η λύση στο δίλημμα είναι απλούστερη και πιο διασκεδαστική από ότι περιμένατε: σε περίπτωση αναποφασιστικότητας, απλά μην αποκλείσετε κάθε επιλογή
Επειδή είναι αλήθεια ότι το κλασικό μονοχρωματικό μανικιούρ εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά αγαπημένο, δεν υπάρχει έλλειψη δημιουργικών εναλλακτικών λύσεων και τα πολύχρωμα νύχια είναι επίσης δημοφιλή στα χέρια των διάσημων και των influencer. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις μας και δώστε στον εαυτό σας ένα μανικιούρ με επαγγελματικό φινίρισμα πολύ γρήγορα.

Κλασικό δίχρωμο μανικιούρ: δύο διαφορετικά χρώματα στον παράμεσο και το μικρό δάχτυλο

Είναι η λιγότερο «τολμηρή» επιλογή όσον αφορά το πολύχρωμο μανικιούρ : μιλάμε για το δίχρωμο μανικιούρ , το οποίο περιλαμβάνει την εφαρμογή δύο διαφορετικών βερνικιών σε μερικά από τα νύχια και συγκεκριμένα στους παράμεσους και τα μικρά δάχτυλα.
Φυσική εξέλιξη του χρωματικού τόνου, αυτή η λύση είναι πραγματικά εύκολο να επιτευχθεί , γιατί απλά επιλέγετε δύο χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους και αυτό είναι. 
Φυσικά, θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους βασικούς κανόνες για να τοποθετήσετετο βερνίκι νυχιών με επαγγελματικό τρόπο, αποφεύγοντας ατέλειες και θα είστε σίγουροι ότι το αριστούργημά σας θα παραμείνει άψογο για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

NEW
Gel Effect Top Coat
Gel Effect Top Coat
4,99 €
NEW
Nail File 103 - Diamond
Nail File 103 - Diamond
3,99 €
NEW
Power Pro Nail Lacquer
Power Pro Nail Lacquer
4,99 €
NEW
Intensive Hand Cream
Intensive Hand Cream
5,99 €

Ντεγκραντέ μανικιούρ: Χρησιμοποιήστε όλες τις αποχρώσεις του χρώματος που σας αρέσει

Έχετε ένα αγαπημένο χρώμα ; Τέλεια: χρησιμοποιήστε όλες τις αποχρώσεις του, από την πιο απαλή έως την πιο σκουρόχρωμη, για να δημιουργήσετε ένα ντεγκραντέ μανικιούρ. 
Το μυστικό (και το μόνο κόλπο που πρέπει να ακολουθήσετε για να το πετύχετε) είναι να εφαρμόσετε τα βερνίκια νυχιών ακολουθώντας την χρωματικήτους κλίμακα. Με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα θα είναι αρμονικό και ακαταμάχητο. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά της ίδιας οικογένειας χρωμάτων (επιλέγοντας για παράδειγμα ένα μωβ βερνίκι για ένα νύχι και στη συνέχεια για τα υπόλοιπαένα απαλό φούξια, ένα κοράλλι, ένα ροζ και τέλος ένα μπεζ).

Ombré μανικιούρ: έφτασε τοοmbré αποτέλεσμα ακόμη και στα νύχια

Στην αρχή, ήταν οι αποχρώσεις στα μαλλιά. Ένας συνδυασμός αποχρώσεων από σκούρο σε ανοιχτό. Έτσι, η τάση ombré ή degradé, αν προτιμάτε, έχει κατακτήσει μια θέση στον κόσμο της τέχνης των νυχιών, μέχρι που κατάφερε να γίνει πραγματική τάση.
Μεταξύ των παραλλαγών του πολύχρωμου μανικιούρ, είναι πιθανώς αυτό που απαιτεί λίγο περισσότερη προσπάθεια, ακρίβεια και επιδεξιότητα, αλλά η ικανοποίηση και η επιτυχία είναι εγγυημένες μόλις στεγνώσει και η τελευταία στρώση.

Εδώ είναι οι συμβουλές μας για το πώς να φτιάξετε ένα ombré μανικιούρ

Επιλέξτε 2 βερνίκια νυχιών: οι αποχρώσεις πρέπει να είναι διαφορετικές, μπορούν να είναι αντίθετες ή ακόμη και να συνδυάζονται, η επιλογή είναι δική σας. Όσο πιο διαφορετικές είναι, τόσο πιο έντονο και αισθητό θα είναι το αποτέλεσμα. Εξοπλιστείτε επίσης με ένα διαφανές βερνίκι νυχιών , θα το χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε το μανικιούρ σας αργότερα.

-  Απλώστε δύο στρώσεις βερνικιού νυχιών στην απόχρωση που έχετε επιλέξει ως βάση του μανικιούρ σε όλα τα νύχια .

- Τώρα, επιλέξτε εάν θα ξεκινήσετε την κλίση από την άκρη ή από το κάτω μέρος και προσέχοντας πολύ τοποθετήστε το πινέλο του βερνικιού που θα αναμιχθεί στη βάση ή στην άκρη του νυχιού, σχηματίζοντας μία σταγόνα.

- Προσπαθήστε να είστε αρκετά γρήγοροι ώστε το βερνίκι νυχιών του δεύτερου χρώματος να μην στεγνώσει, τελειοποιήστε με το διαφανές βερνίκι νυχιών και εφαρμόστε το με συγκεκριμένη φορά για να αναμείξτε τα σταγονίδια , από πάνω προς τα κάτω ή το αντίστροφο. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτό το βήμα αρκετές φορές, για ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα.

NEW
Nail Polish Drying Drops
Nail Polish Drying Drops
7,49 €
NEW
Power Pro Nail Lacquer
Power Pro Nail Lacquer
4,99 €

Handcrafted by Netsteps