Τα πράσινα μάτια υπνωτίζουν, εντυπωσιάζουν και πάνω απ’ όλα είναι πολύ σπάνια.

Έχετε ένα πολύτιμο δώρο που του αξίζει να αναδειχθεί με το καλύτερο μακιγιάζ ματιών: μάθετε πως! Τα πράσινα μάτια υπνωτίζουν, εντυπωσιάζουν και πάνω απ’ όλα είναι πολύ σπάνια. Εάν έχετε αυτό το εκπληκτικό χαρακτηριστικό, ανήκετε στο (πολύ τυχερό!) 2% του πληθυσμού του κόσμου, στο οποίο βέβαια ανήκουν και πολλοί διάσημοι.

Έχετε ένα πολύτιμο δώρο το οποίο αξίζει να αναδείξετε με το καλύτερο μακιγιάζ ματιών: μάθετε πως! Μακιγιάζ για πράσινα μάτια: θα σας καλομάθουν οι τόσες πολλές επιλογές! Ας ξεκινήσουμε από την διαπίστωση δεν είναι ακριβώς επιστήμη (ίσως περιέχει κανόνες που εφαρμόζονται με ακρίβεια σχετικά με σχήματα, χρώματα και εφαρμογές αλλά είναι στο χέρι σας εάν θα τους ακολουθήσετε).

Η επιλογή αποχρώσεων και γραμμών επίσης εξαρτάται από το σχήμα του προσώπου σας, πρόσφατα trends και κυρίως το προσωπικό σας γούστο. Βέβαια, μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιες οδηγίες για την ανάδειξη των πράσινων ματιών σας.

Τα ετερώνυμα έλκονται.

Σκιά ματιών και eyeliner σε συμπληρωματικά χρώματα για πράσινα μάτια. Κοιτώντας τον κύκλο των χρωμάτων, το μωβ, το βιολετί, το βυσσινί και οι αποχρώσεις του κόκκινου δημιουργούν εξαιρετική αντίθεση και κάνουν τα πράσινα μάτια να ξεχωρίσουν και να λάμψουν. Αυτό είναι το πράσινο φως για εσάς, ώστε να πειραματιστείτε με θερμές και κόκκινες αποχρώσεις και παλέτες αλλά με προσοχή για να μην το παρακάνετε! ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Εφαρμόστε την σκιά στο κινητό βλέφαρο, φροντίστε να μην ντεγκραντάρετε πάρα πολύ και να μην πλησιάσετε πολύ κοντά στα φρύδια, κάτι το οποίο ίσως να έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύ βαρύ αποτέλεσμα. Για να δώσετε μήκος στα μάτια σας και να τα κάνετε εξαιρετικά θελκτικά, εφαρμόστε αποχρώσεις του χρυσού, του χάλκινου και του μπρονζέ επιπλέον, αλλά μόνο στην εσωτερική γωνία του ματιού.

NEW
Water Eyeshadow
Water Eyeshadow
8,99 €
Βαθμολογία:
100%
NEW
High Pigment Wet and Dry Eyeshadow
High Pigment Wet and Dry Eyeshadow
5,99 €
NEW SMART
Smart Colour Eyeshadow
Smart Colour Eyeshadow
3,49 €

Βρείτε την αρμονία με το eyeliner σας.

Εάν αναζητάτε έμπνευση για ένα καθημερινό μακιγιάζ ή εάν οι έντονες αντιθέσεις δεν σας ταιριάζουν, μπορείτε να επιλέξετε μία απόχρωση eyeliner σε ένα πιο αρμονικό χρώμα. Το πράσινο eyeliner είναι εξαιρετική επιλογή εάν επιλέξετε μία απόχρωση με υψηλή απόδοση σε πιο σκούρο χρώμα από τα μάτια σας, όπως το σμαραγδί ή ένα έντονο λαδί. Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε ένα πράσινο eyeliner, εφαρμόστε το στο άνω βλέφαρο και να θυμάστε: όσο πιο παχιά η γραμμή τόσο πιο δραματικό το αποτέλεσμα!

Χρήση κολλητικής ταινίας, αντίστροφη εφαρμογή, η μέθοδος του κουταλιού.. μήπως χάνεστε όταν πρόκειται για την μέθοδο εφαρμογής eyeliner? Μην απογοητεύεστε! Οι τρεις τελείες είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να μάθετε τον τρόπο εφαρμογής eyeliner! Δημιουργήστε μία τελεία στην εσωτερική γωνία του ματιού σας κοντά στις βλεφαρίδες σας, μία στο κέντρο και μία στην εξωτερική γωνία του ματιού σας, χρησιμοποιώντας το άκρο του eyeliner σας. Στη συνέχεια, ενώστε τις τελείες δημιουργώντας μία συνεχόμενη γραμμή και… Voila! Αυτό που έμεινε τώρα είναι να εφαρμόσετε το αγαπημένο σας mascara σε ένα ουδέτερο χρώμα, το καλύτερο είναι μαύρο ή καφέ – και είστε πανέτοιμη.

Όταν πρόκειται για χρωματικούς συνδυασμούς, το μαύρο είναι πάντα μία ασφαλής επιλογή. Είναι ιδανικό να φορεθεί στα μάτια σας και να καθορίσει το σχήμα τους καθώς επίσης είναι απαραίτητο για την δημιουργία smokey ματιών. Αλλά κάθε τόσο, είναι καλό να γίνεστε πιο τολμηροί με την ΚΙΚΟ και να δημιουργείτε ένα νέο μακιγιάζ κάθε ημέρα! Ετοιμάστε το μακιγιάζ και το τηλέφωνό σας: βγάλτε μία φωτογραφία με το τελικό αποτέλεσμα και χρησιμοποιώντας το hashtag #kikotrendsetters: γίνετε το επίκεντρο στον κόσμο της KIKO MILANO.

Handcrafted by Netsteps