Πώς να πετύχετε το τέλειο μακιγιάζ φρυδιών: ανακαλύψτε τις ιδέες ομορφιάς της KIKO για μια μαγική εμφάνιση

Κάποτε ήταν πολύ λεπτά, σχεδιασμένοι με μία μόνο γραμμή και τοξωτά για μια δραματική εμφάνιση. Τότε ήρθε η περίοδος των πολύ καμπυλωτών φρυδιών, άξια των πιο γνωστών ηθοποιών του Χόλιγουντ (ειδικά μια ξανθιά, με ιδιαίτερα όμορφα φρύδια. Ξέρετε για ποια μιλάμε, σωστά;) Στη συνέχεια, στη δεκαετία του ογδόντα, τα φρύδια άρχισαν να είναι πιο παχιά και άθικτα, γιατί τα πάντα έπρεπε να είναι υπερβολικά τότε. Τελικά ήρθε η δεκαετία του '90 και η εποχή του "over-tweezing", που οδήγησε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, όπου ο καθένας φροντίζει πολύ και έχει έναν στόχο: την τελειότητα. Μια φυσική αλλά εξαιρετικά καθορισμένη εμφάνιση. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα και συμβουλές του KIKO MILANO για να ξεγελάσετε τα φρύδια σας στο επόμενο #GETTHELOOK : ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη της ομορφιάς τους!

Ξεκινήστε με τη μελέτη του σχήματος

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή: σχήμα φρυδιών . Ενώ δεν υπάρχει κανένα γενικό σχήμα που ταιριάζει ή συμπληρώνει κάθε πρόσωπο, υπάρχει ένα φυσικό και τέλειο σχήμα που μπορεί να αναδείξεικάθε πρόσωπο, και τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: 

Εξοπλίστε τον εαυτό σας με ένα μολύβι φρυδιών με λεπτό άκρο και ένα χάρακα (ναι, ένα πραγματικό χάρακα - όπως τους λεπτούς που χρησιμοποιούνται στο σχολείο. Είναι βέβαιο πως έχετε τουλάχιστον έναν στο σπίτι, κρυμμένο σε μια μολυβοθήκη ή ένα συρτάρι. Εναλλακτικά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό πινέλο ή ένα λεπτό μολύβι). Παρόλο που όλοι γνωρίζουμε ότι τα πρόσωπά μας δεν είναι ποτέ απόλυτα συμμετρικά, πρέπει ωστόσο να προσπαθήσουμε να αναδιαμορφώσουμε ομοιόμορφα τη γραμμή των φρυδιών, επειδή μια ακριβή γωνία φρυδιών μπορεί να κάνει απίστευτη διαφορά.

Η  τεχνική των τριών σημείων
1.Αφού αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας, παρατηρήστε προσεκτικά το πρόσωπο και τα φρύδια σας σε έναν καθρέφτη: χτενίστε τα φρύδια σας προς τα πάνω και προς τα έξω με με ένα ειδικό χτενάκι φυδιών. Πάρτε τον χάρακα και τοποθετήστε τον κάθετα δίπλα στη μύτη σας , έτσι ώστε να αγγίζει το εξωτερικό του ρουθουιού σας και την εσωτερική γωνία του ματιού σας. Ακολουθώντας τη γραμμή του χάρακα, σχεδιάστε μια κουκκίδα στο φρύδι σας: αυτό είναι το ιδανικό σημείο αρχής του φρυδιού σας. Κάντε αυτό και για τα δύο μάτια και μετά προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

2.Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική, ξεκινήστε τον χάρακα από το εξωτερικό της μύτης και μετακινήστε τον έτσι ώστε να ευθυγραμμίζεται με το κέντρο του ματιού, πάνω από την ίριδα. Σχεδιάστε μια κουκκίδα στο σημείο που ο χάρακας συναντά το φρύδι. Αυτό είναι το υψηλότερο σημείο του φρυδιού που πρέπει να αρχίζει το τόξο.

3. Συνεχίστε στο τελευταίο βήμα για να ορίσετε το τέλος του φρυδιού , αυτή τη φορά ξεκινώντας από το εξωτερικό της μύτης και ευθυγραμμίστε το με την εξωτερική γωνία του ματιού: σχεδιάστε την τελευταία κουκκίδα στο φρύδι σας.

Τέλος, ενώστε τις τρεις κουκκίδες σε κάθε φρύδι χρησιμοποιώντας μικρές πινελιές, για να δημιουργήσετε το σχήμα και το πάχος που θα λειτουργήσει ως βάση για το συγκεκριμένο μακιγιάζ φρυδιών.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: 

Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι που δεν είναι πολύ σκούρο σε σύγκριση με το φυσικό σας χρώμα, έτσι ώστε οι κουκίδες να μην φαίνονται και οι γραμμές να μην είναι υπερβολικά έντονες.

ΤΟ «ΣΤΑΔΙΟ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ»

Μόλις βρείτε το ιδανικό σχήμα και το σωστό σημείο της καμπύλης των φρυδιών σας, θα πρέπει να τα καθορίσετε εξαιρετικά προσεκτικά, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα τσιμπιδάκια για να αφαιρέσετε τις περιττές τρίχες σε σχέση με τις γραμμές που σχεδιάσατε για να ενώσετε τις τελείες (είναι αυτονόητο: να είστε πολύ, πολύ, έως πάρα πολύ προσεκτικοί να μην το παρακάνετε. Σε περίπτωση αμφιβολίας, σταματήστε και κοιτάξτε την πρόοδό σας στον καθρέφτη).

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: 

Εάν είστε οπαδός της εξαιρετικά φυσικής εμφάνισης, αφαιρέστε μόνο τις τρίχες που δεν ακολουθούν το σχήμα που έχετε σχεδιάσει και αφήστε τη γραμμή φυσικά γεμάτη και παχιά . Εάν από την άλλη πλευρά τα φρύδια σας είναι αραιά ή ανομοιογενή (ναι, μπορεί να λειτουργήσει!). Γεμίστε τα με ένα μολύβι κατάλληλο για εσάς και το φυσικό χρώμα σας (μαλλιά και φρύδια) ή με μια σκιά ματιών ή με ένα ειδικό προϊόν, πάντα να θυμάστε να αναμειγνύετε.

NEW
Pro Tweezers Combo
Pro Tweezers Combo
5,99 €
NEW
Pointed Tweezers
Pointed Tweezers
5,99 €

ΣΩΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ
Είναι θέμα γούστου: η επιλογή συγκεκριμένου μακιγιάζ φρυδιών μπορεί να φαίνεται σαν μια πρόκληση δεδομένου του αριθμού των διαθέσιμων προϊόντων. Παραδοσιακά μολύβια, μηχανικά μολύβια, gel, μαρκαδόροι, σκιές και χρωματιστά mascara... λοιπόν, τι πρέπει να χρησιμοποιήσετε; Εξαρτάται: από το πόσο εξοικειωμένοι είστε με αυτά και το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε - τολμηρό ή λεπτό, φυσικό ή υψηλήςαπόδοσης. Εάν θέλετε ελεγχόμενη εφαρμογή και μια απαλή άκρη για να συμπληρώσετε τυχόν κενά χωρίς ατέλειες, τότε ένας μαρκαδόρος είναι το κατάλληλο προϊόν για εσάς. Εάν είστε η βασίλισσα της ακριβείας, τότε θα χρειαστείτε ένα μολύβι με εξαιρετικά λεπτή άκρη για να σχεδιάσετε γραμμές τόσο λεπτές που φαίνονται φυσικές. Πολύ απασχολημένοι το πρωί και περιορισμένος χρόνος για μακιγιάζ; Επιλέξτε ένα μηχανικό μολύβι, η κατάλληλη επιλογή τόσο σε μέγεθος όσο και σε κάλυψη και απαλότητα: με μία μόνο εφαρμογή τα φρύδια σας θα είναι τέλεια γεμισμένα και απαλά χρωματισμένα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: 

Τελειοποιήστε το! Μόλις επιλέξετε το χρώμα, το φινίρισμα και τον τύπο του προϊόντος που πρόκειται να εφαρμόσετε στα φρύδια σας, σταθεροποιήστε το με ένα μολύβι με κερί ή με ένα mascaraφρυδιών. Θα είναι η τελευταία, σημαντική πινελιά που προσθέτετε στο μακιγιάζ των φρυδιών σας, μεγιστοποιώντας την απόδοση των προϊόντων και καθιστώντας τα να διαρκούν περισσότερο.

NEW
EYEBROW FIBERS COLOURED MASCARA
EYEBROW FIBERS COLOURED MASCARA
7,99 €
NEW
Precision Eyebrow Pencil
Precision Eyebrow Pencil
5,99 €
NEW
Eyebrow Marker
Eyebrow Marker
6,49 €
NEW
Eyebrow Wax Fixing Pencil
Eyebrow Wax Fixing Pencil
5,99 €
NEW
Eyebrow Sculpt Automatic Pencil
Eyebrow Sculpt Automatic Pencil
6,99 €
NEW
Lasting Eyebrow Gel
Lasting Eyebrow Gel
7,99 €

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΛΕΤΑ ΦΡΥΔΙΩΝ;

Είναι μια έξυπνη και άνετη λύση. Αυτές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά είναι οι μικρές παλέτες γεμάτες με εξαιρετικά χρήσιμα προϊόντα σε μεγέθη μίνι ταξιδιού ή τσέπης: μίνι τσιμπιδάκι, μίνι χτένα, μίνι χτενάκι ακριβείας και σκιές σε διάφορες αποχρώσεις, έτοιμες για συνδυασμούς και εύκολες στην εφαρμογή. Εξοπλισμένο με καθρέφτη για διορθώσειςκαι για έλεγχο του μακιγιάζ καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι παλέτες φρυδιών είναι ιδανικές για όσους θέλουν πραγματικά να δείχνουν στα καλύτερα τους, εξασφαλίζοντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα (δεδομένου ότι μπορούν να εφαρμοστούν γρήγορα, οι σκιές έχουν κάλυψη που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το σχήμα που θέλετε με την ένταση που θέλετε, ακόμα κι αν είστε έξω ή ταξιδεύετε ή βρίσκεστε στο σχολείο ή στο γραφείο).

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: 

Φωτίστε το τόξο φρυδιών για να τονίσετε περαιτέρω το σχήμα και την ένταση τους. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι με ελαφρώς γυαλιστερό ή περλέαποτέλεσμα και σχεδιάστε γενναιόδωρες γραμμές (στη συνέχεια αναμίξτε απαλά) στο κόκκαλο του φρυδιού.

NEW
Eyebrow Expert Palette
Eyebrow Expert Palette
13,99 €

ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τα τσιμπιδάκια είναι απαραίτητα για όλους. Πρέπει απλώς να αποφασίσετε εάν θα χρησιμοποιήσετε έναυπό γωνία ή ένα με πολύ λεπτό άκρο. Ό, τι κι αν επιλέξετε, ένα ακριβές αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, δεδομένου ότι τα τσιμπιδάκια είναι κατασκευασμένα με υλικά που τα καθιστούν εύκαμπτα και ευέλικτα, ανθεκτικά και κομψά (που δεν είναι ποτέ κακό).

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: 

Διατηρείτε πάντα τα τσιμπιδάκια σας καθαρά. Μπορεί να φαίνεται συνηθισμένο, αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε ποτέ προβλήματα σε μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου. Για να μειώσετε τον πόνο όταν βγάζετε τα φρύδια σας, κάντε το αμέσως μετά το ντους : οι πόροι σας θα είναι ανοιχτοί και η διαδικασία θα είναι πιο εύκολη. Εναλλακτικά - και ένας τρόπος για το τελετουργικό στο σπίτι - χρησιμοποιήστε ένα παγάκι στα φρύδια σας για ένα φυσικό αναισθητικό χωρίς κόστος και χωρίς κίνδυνο. Τότε είστε έτοιμοι (αλλά προσεκτικά! Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να σας το θυμίσουμε αυτό;))

Έχετε κάποιες συμβουλές ομορφιάς για την ενίσχυση και την εφαρμογή μακιγιάζ στα φρύδια σας που θέλετε να δοκιμάσετε ή να μοιραστείτε;

Ετοιμάστε το μακιγιάζ και το τηλέφωνό σας: τραβήξτε μια φωτογραφία σας και μοιραστείτε τη χρησιμοποιώντας το hashtag #KIKOTrendsetters: γίνετε εσείς οι πρωταγωνιστές στον κόσμο της KIKO MILANO.

Handcrafted by Netsteps