Πως μπορείτε να αποκτήσετε παραμυθένια γαλάζια μάτια;

Τα γαλάζια μάτια μπορούν να είναι καθαρά σαν τον πάγο, φωτεινά σαν ένα λαμπερό ουρανό ή βαθιά σαν τον ωκεανό. Οποιαδήποτε απόχρωση και αν έχουν – από θαλασσί μέχρι και έντονο μπλε – ξέρετε ήδη πως ακόμη και τα γαλάζια μάτια στο χρώμα του ουρανού πρέπει να αναδειχθούν με τον σωστό τρόπο για να επιτευχθεί ένα πραγματικά εντυπωσιακό μακιγιάζ. Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο βέβαια, ειδικά εάν θέλετε ένα πιο περίτεχνο μακιγιάζ (πέρα από το συνηθισμένο με ένα μπλε μολύβι ματιών!) Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να πετύχετε το ιδανικό μακιγιάζ σε γαλάζια μάτια!

Το σωστό χρώμα για να “στολίσετε” τα γαλάζια σας μάτια!

Όπως οι makeup addicts γνωρίζουν καλά, τα χρώματα τα οποία αναδεικνύουν τις φυσικές αποχρώσεις της ίριδας είναι τα αντίθετα σύμφωνα με τον κύκλο των χρωμάτων. Έτσι, για να αναδείξετε τα γαλάζια μάτια, η καλύτερη προσέγγιση είναι να επιλέξετε θερμούς τόνους, όπως κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο. Αυτά τα χρώματα δημιουργούν εξαιρετική αντίθεση, προσθέτοντας ένταση στο βλέμμα σας. Φυσικά, τέτοια χρώματα προσδίδουν επιπλέον ένα πιο extreme αποτέλεσμα!

Εάν προτιμάτε ένα λιγότερο εκρηκτικό εφέ επιλέξτε πιο φυσικές αποχρώσεις με ίδια χρωματική απόδοση με εκείνες που είναι πιο θερμές. Μπορείτε να διαλέξετε επίσης ψυχρά χρώματα (επίσης ιδανικά για καστανά μάτια) για ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα με λιγότερες αντιθέσεις. Να θυμάστε όταν επιλέγετε ψυχρά χρώματα το μαύρο eyeliner είναι απαραίτητο για να προσδώσετε βάθος στα μάτια σας. Υπάρχει επίσης “χώρος” για χάλκινες και χρυσές αποχρώσεις για να φωτίσετε τα γαλάζια μάτια σας όπως τους πολύτιμους λίθους.

NEW
Ultimate Pen Eyeliner
Ultimate Pen Eyeliner
6,99 €
NEW
Bright Quartet Baked Eyeshadow Palette
Bright Quartet Baked Eyeshadow Palette
12,99 €
NEW
Water Eyeshadow
Water Eyeshadow
8,99 €
Βαθμολογία:
100%
NEW SMART
Smart Colour Eyeshadow
Smart Colour Eyeshadow
3,49 €

Το ιδανικό primer ματιών για μακιγιάζ σε γαλάζια μάτια

Το primer ματιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για το μακιγιάζ και των γαλάζιων ματιών. Παρά το γεγονός πως πολλοί άνθρωποι συχνά το παραμελούν, αυτό το προϊόν, στην πραγματικότητα, είναι απαραίτητο για την καλή διάρκεια του μακιγιάζ καθώς με την εφαρμογή του δεν υπάρχει ανάγκη για διορθώσεις. Επιλέξτε ένα με highlighting αποτέλεσμα για να προσδώσετε περισσότερη λάμψη.

NEW
Pearly Eye Base
Pearly Eye Base
7,99 €
NEW
Neutral Eye Base
Neutral Eye Base
7,99 €

Ποιες σκιές ματιών και παλέτες θα μπορούσατε να επιλέξετε;

Λοιπόν, πως “στολίζετε” τα μπλε μάτια σας? Να έχετε στο μυαλό σας τους κανόνες που αναφέραμε παραπάνω και να επιλέξετε μία παλέτα με ψυχρούς ή μία με θερμούς τόνους ανάλογα με το τι προτιμάτε, ένα αποτέλεσμα με έντονες αντιθέσεις ή ένα πιο φυσικό μακιγιάζ. Μην διστάσετε να τολμήσετε την εφαρμογή μίας χρυσής και μεταλλικής σκιάς ματιών με glitter. Το μωβ μπορεί να είναι εξίσου μία εκπληκτική επιλογή, εάν συνδυαστεί με κόκκινους τόνους.

NEW
Water Eyeshadow
Water Eyeshadow
8,99 €
Βαθμολογία:
100%
NEW
High Pigment Wet and Dry Eyeshadow
High Pigment Wet and Dry Eyeshadow
5,99 €

Eyeliner για μακιγιάζ σε μπλε μάτια

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το eyeliner είναι βασικό για την προσθήκη έντασης σε μπλε μάτια. Δημιουργεί περίγραμμα στα μάτια και τους χαρίζει μία τρισδιάστατη εμφάνιση. Εάν έχετε μπλε μάτια, επιλέξτε μαύρο, μπλε ή χρυσό eyeliner.

Τεχνικές για το ιδανικό μακιγιάζ!

Όταν αναφερόμαστε σε τεχνικές μακιγιάζ, το cat eye είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τρόπους να αναδείξετε τα μπλε μάτια. Για να το πετύχετε, δημιουργήστε μία μακριά γραμμή χρησιμοποιώντας το eyeliner (μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε cat eye αποτέλεσμα χωρίς eyeliner χρησιμοποιώντας ένα χρώμα ακολουθώντας το σχήμα του ματιού και επιμηκύνοντας ανοδικά στην εξωτερική γωνία του). Δημιουργήστε μία λεπτή ή μια πιο παχιά γραμμή, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε, και ολοκληρώστε την με ένα μυτερό τελείωμα. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος να περιγράψετε και να προσθέσετε βάθος στα γαλανά σας μάτια.

Για ένα πιο απαλό, σβησμένο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ματιών. Άραγε το smokey μακιγιάζ δείχνει όμορφο σε μπλε μάτια? Λοιπόν, και να και όχι. Στην πραγματικότητα, είναι προτιμότερο να αναδείξετε τα χρώματα της ίριδας χρησιμοποιώντας με προσοχή μαύρους τόνους καθώς αυτό το χρώμα τείνει να μικραίνει τα μάτια εάν είναι πολύ βαρύ και συνδυαστεί με πράσινο.

NEW
DEFINITION WATERPROOF EYELINER
DEFINITION WATERPROOF EYELINER
6,99 €
NEW
Ultimate Pen Eyeliner
Ultimate Pen Eyeliner
6,99 €

Handcrafted by Netsteps